Haber: Sedat Ağacıkoğlu

HER YIL 100 BİN YENİ SOSYAL KONUT PROJESİ BAŞLADI

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi başlamıştı.Proje kapsamında Tosya ilçesine 70 adet 2+1 ve 30 adet 3+1 olmak üzere toplamda 100 konur projesi onaylanmış ve ön kayıtlar alınmıştı.
Küresel bir salgın haline gelen Koronavirüse karşı devletimizce bugüne dek alınan ve alınacak tedbirler kapsamında vatandaşlarımızın sağlığını korumak için "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında gerçekleştirilen kura törenleri iptal edilmişti.

Devletimizce bugüne dek alınan ve alınacak tedbirler kapsamında kuraları sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınladığımız 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projemizde, hak sahibi olamayan vatandaşlarımızın başvuru bedellerinin banka şubelerinden iadesi sırasında oluşabilecek sağlık risklerini engelleme amacıyla kuralar ileri bir tarihe ertelenmiştir.

100.000 Sosyal Konut Projesi hak sahibi belirleme kuraları 28.04.2020 tarihi itibari ile tekrar başlayacaktır.

Yeni kuraların tarihi açıklanması sonra TOKİ sayfasında gözler Tosya ilçesindeki 100 konut projesinin kura tarihini hangi tarihte yapılacağı merak edildi.

TOKİ resmi sayfasında yapılan kura ilanında Kastamonu'nun Tosya ilçesi Kura Tarihi 08.06.2020 olarak açıklandı.

Editör: TE Bilisim