HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

TOSYA 'DA BİR İŞLETMEDE GÖRÜLEN ŞAP NEDENİ İLE HAYVAN PAZARI AÇILIYOR TOSYA 'DA BİR İŞLETMEDE GÖRÜLEN ŞAP NEDENİ İLE HAYVAN PAZARI AÇILIYOR

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Muzaffer Acar’dan mahalle sakinlerine önemli uyarı geldi.

Mahalle Muhtarı Muzaffer Acar www.tosyahaberleri.com haber sitemize yaptığı açıklamada ‘’ Sevgili Cumhuriyet Mahallesi sakinleri başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise kurtuluş olan Mübarek ramazan ayının sonuna adım adım yaklaşıldı. Güzel ilçemizde   Ramazan ayının vazgeçilmez geleneklerinden davulcular, sahur vakitlerinde bizleri uyandırarak bu kültürü yaşatıyor. Ancak bazı uyanıklar bu işi de fırsata çevirerek insanları dolandırmaya çalışıyor. Bunun önüne geçmek için birtakım önlemler alınsa da zaman zaman ne yazık ki bu sahtekarlık yapılıyor. Ramazan davulcusu olduğunu iddia eden kimselere karşı dikkatli ve uyanık olmaya davet ediyorum. 1 ay süresince sahurda ramazan davulu çalan kişiler dışında tanımadığınız davulculara yardımda bulunmayınız ve bu kişilere karşı duyarlı olalım’’ dedi.

Editör: TE Bilisim