HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Sosya Yardımlaşma ve Dayanışma Vakgı (SYDV ) tarafından yardıma muhtaç Bin aileye dağıtılacak olan yardım kömürü dağıtılacağı günü bekliyor.

Her yıl olduğu bu yıl da yardıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz kışlık yakacak kömür dağıtımı Tosya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)’nca yapılacak.

TOSYA'LI KIZLARDAN AZMİN ZAFERİ TOSYA'LI KIZLARDAN AZMİN ZAFERİ

İlçe merkez ve köylerinde yapılan kömür yardımları ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarına kadar götürülüyor ve böylelikle yardımlar kapı teslimi yapılıyor. Tosya ilçe merkez ve köylerde 1 bin  aileye kömür yardımı yapılması planlanıyor. Vakıf yetkilileri tarafından titizlikle yapılan incelemeler neticesinde gerçek ihtiyacı olan kişiler tespit ediliyor ardından da yardımlardan yararlanmaları sağlanıyor.

Merkez ve köylerde müracaat eden vatandaşların bizzat evlerine kadar giderek araştırma yapan vakıf, yardım almaya hak kazanan kişilere yardımların düzenli olarak dağıtılıyor.

Kastamonu’nun bir çok ilçesinde Ekim ayının başlarında kömür dağıtımı tamamlanırken ilçemizde vakıf yetkilileri titiz bir çalışma yapmasından dolayı kömür dağıtım tarihi kesinleşmedi.

Kış aylarının yaklaşıtığı vede özellikle gecelerin soğuk geçtiği bu günlerde ihtiyaç sahibi aileler sıcak yuvaları için kömür dağıtımının bir an önce yapılmasını istiyor.

Editör: TE Bilisim