Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde yanlış park yapan araçların sürücülerine ceza yağdırdı.

Denetimlerin artarak devam edeceği bildirildi.
Şehir merkezi genelinde uygunsuz park edilen araçlarla ilgili yapılan denetimlerde birçok araca para cezası kesildi. Şehir merkezinde yaşanan trafik kargaşasını önlemek ve gelişi güzel yapılan parklarla ilgili denetim yapan İlçeEmniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri,özellikle Yemeniciler Çarşısı,Çay boyu caddesi ve Namazgah caddelerinde çalışma başlattı. Yapılan denetimlerde yanlış park yapan araçların fotografları çekilerek her birine para cezası kesildi. Yapılan denetimlerde trafik ekiplerinin ilk olarak araç sahiplerini uyardığı ve yapılan uyarılara rağmen araçlarını kaldırmayan araç sahiplerini para cezasıyla cezalandırdığı görüldü.

Amaçlarının vatandaşa para cezası kesmek olmadığını belirten yetkililer, ilçe merkezinde yaşanan trafik sıkışıklığını önlemek olduğunu bildirdi. Uygulamaların bundan sonraki günlerde de devam edeceği açıklandı.

Editör: TE Bilisim