Haber:Sedat Ağacıkoğlu

Jandarma Genel Komutanlığının yatırım programı kapsamında Kastamonu İl Özel idaresince ihalesi yapılıp, 09 Ekim 2020 tarihinde sözleşmeye bağlanarak yapımına başlanan, “Tosya İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası İnşaatı” planlandığı sürede devam ediyor.

 Kamu hizmetinin gerektirdiği kriterlere göre tasarlanan hizmet binası  6.500 m2 inşaat alanı üzerinde bodrum, zemin ve iki normal kat olmak üzere toplam dört kattan oluşan bina olarak tasarlanmıştır.

 1 Temmuz 2020 tarihinde ihalesi yapılan yeni hizmet binası için işin bitirilme süresi toplam 650 takvim günü olacak. Yaklaşık bir buçuk gibi sürede tamamlanması planlanan jandarma yeni hizmet binasının tamamlanmasının ardından Tosya İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet alanına taşınarak ilçe merkezinden ayrılmış olacak.

 Tosya İlçe Jandarma Hizmet Binası çalışma ofisleri, yemekhane ve sosyal alanlarının yanı sıra teknolojik donanımıyla modern bir hizmet alanı oluşturacak.

 Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden Tosya İlçe Jandarma Teşkilatımıza www.tosyahaberleri.com haber sitesi olarak hayırlı olmasını dileriz.

Editör: TE Bilisim