Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya Belediyesi, cenaze ve defin işlemlerini en iyi şartlarda yerine getirmek için ilçede önemli derecede eksikliği duyulan gasilhane yaptırıyor.

Toplumun her kesiminin faydalanacağı projeleri hayata geçiren Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya’da büyük değişiminin ve gelişimin mimarı oldu. Başkan Volkan Kavaklıgil Sosyal Medya üzerinden katıldığı bir canlı yayın programında göreve geldiği 13 ay gibi kısa bir sürede önemli çalışmaları, projeleri ve yatırımları hizmete geçirdiklerini ifade etti. Başkan Kavaklıgil ayrıca ilçenin önemli sorunlarından biri olarak gördükleri Gasilhane proje çalışmalarına başladıklarını açıklayarak 4 ve 5 ay içinde Tosya Asri Mezarlığı yeni bir Gasilhane yapılaçağı müjdesini verdi.

YENİ GASİLHANE

Asri Mezarlıkta yaptırılacak olan modern gasilhane ile ilçede önemli bir eksik daha giderilmiş olacak.Başkan Volkan Kavaklıgil programda yaptığı açıklamada Tosya Asri Mezarlıkta yapılacak olan Gasilhanede Cenaze yıkama ve Kefenleme işlemlerininde Tosya Belediyesinin bir hizmeti olarak sunulacaktır.Ayrıca Cenaze Namazı kılma yeriniden revize edilerek Gasilhanenin yanında Namaz kılma alanı yapılacağını söyledi.

Editör: TE Bilisim