Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya Belediyesi gücüne güç katmaya devam ediyor. Her hangi bir kredi ya da hibe kullanmaksızın kendi öz kaynakları ile araç ve iş makinası parkurunu genişleten Tosya Belediyesi son olarak manevra kabiliyeti yüksek özellikle dar noktalarda kolayca hizmet verebilecek çok amaçlı mini kazıcı yükleyiciyi envanterine kazandırdı.

Tosya Belediyesi’nin hizmet ağının son dönemde oldukça genişlediğini ve kaliteli hizmetin sunulduğunu ifade ede Başkan Volkan Kavaklıgil bu yönde yatırımların yapıldığını, yapılmaya da devam edeceğini kaydetti.

Geçtiğimiz süreçte farklı bir çok araç ve iş makinası ile operasyon kabiliyetinin yükseltildiğini ifade eden Başkan Kavaklıgil, bununla birlikte üretime yönelik araçların da modernleştirilerek kapasitesinin arttırıldığını vurguladı. Yeni çok amaçlı mini kazıcı yükleyici aracın Tosya  coğrafyasında son derce verimli hizmetlere imza atacağını kaydeden Başkan Kavaklıgil; “Kompakt boyutları, kendi ekseni etrafında tek noktada 360 derece dönebilme yeteneği, yükleme kolaylığı sağlayan muz bom geometrisi, standart donanım olarak sunulan ekstra hidrolik hatları ve farklı ataşmanları da kullanabilme özelliği ile hem yükleyici hem de kazıcının yapabileceği tüm işleri tek bir makine ile yapacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim