İçişleri Bakanlığı Genelgesi Doğrultusunda Toplantı Gerçekleştirildi İçişleri Bakanlığı Genelgesi Doğrultusunda Toplantı Gerçekleştirildi

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde düzenlenen "1'nci Tosya Modifiyeli Araç Fuarı" 25 ilden 750 modifiyeli aracın katılımıyla gerçekleştirildi.

Tosya Belediyesi'nin destekleriyle Tosya Modifiyeli 1'nci Modifiye Araç Fuarı Festivali gerçekleştirildi. Metal Sanayi Sitesinde düzenlenen festivalde drift show, desibel ve güzellik yarışması yapıldı. Etkinlikte ayrıca ve dj performansı ile katılımcılar doyasıya eğlendi. Yarışmalarda dereceye giren araçlara ödülleri verildi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte modifiyeli araçlar, yoğun ilgi gördü. Etkinliğe katılanlar, müzik eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

Tosya Belediyesi ev sahipliğinde Metal Sanayi Kaportacılar caddesi alanında 750'ye yakın klasik ve spor otomobilin katıldığı sergi ve gösteriye Tosyalı modifiyeli araç hayranları yanı sarı çevre il ve ilçelerden yüzlerce kişi gösteriyi izledi. Modifiye tutkunlarının bir araya gelerek organize oldukları ve sergiledikleri değişik marka ve modelde klasik, spor, ralli yarış arabaları ile özel ses sistemleriyle donatılmış araçlar sergilendi. Metal Sanayi Sitesi alanında güvenlik önlemleri altında spor ve klasik araçların drift şovları da seyircilere yüksek adrenalin yaşattı. Bir gün boyunca devam eden sergi ve gösterilerde 750'ye yakın otomobil şovlarını yaparak seyircilerden büyük alkış aldı. Gösteriler vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Editör: TE Bilisim