İlçemiz İbniselim Mahallesi Akmezar mevkiinde ikamet eden C.K isimli vatandaş sesini Tosya Belediyesine duyurmak için ilginç bir yola başvurdu.

Akmezar mevkiinde ikamet eden C.K isimli vatandaş www.tosyahaberleri.com haber sitemize durumu anlatırken ‘’ Akmezar mevkii sakinleri olaraktan çok mağdur bir durumda olduklarını yaşadıkları bu sıkıntılı durumu  Tosya Belediyesi Fen işleri müdürlüğüne yazılı ve sözlü olarak müracaatta bulunduklarını fakat bugüne kadar hiçbir cevap alamadıklarını söyledi.


C.K isimli vatandaş aylar öncesi ilçemiz Bahçelievler mahallesine asılan pankartta ‘’Tosya Belediyesi sizler için çalışıyor ‘’ yazısını gördükten sonra    acaba Tosya Belediyesi Bahçelievler mahallesine götürdüğü hizmeti niçin İbniselim Mahallesi Akmezar mevkiine götürmüyor dedim vede  madem Belediye yetkililerine sesimizi duyurmak için böyle olması gerekiyormuş bende derdimi böyle anlatmayı ve sesimi duyurmaya çalıştım.



C.K isimli vatandaş inşallah belediye yetkilileri sesimizi bu şekilde duyarda yaşadığımız bu sıkıntılara bir çare bulunur dedi.

Editör: TE Bilisim