Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya'da dün akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış, bir çok noktada toprak kaymasına sebep olurken, ilçe merkezinde de mağduriyet oluşturdu. İlçede aniden bastıran sağnak yağış sonrasında Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil sosyal medya hesabından bilğilendirmede bulunarak vatandaşları dikkatli ve duyarlı olmaya davet etti.Başkan yaptğı açıklamada Belediyenin tüm ekiplerinin şu an itibarı ile sahada olduğunu ve gelen ihbarları oluşturulan kriz masasında değerlendirerek ekiplerin organizeli bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yaşanan felaket anında ve sonrasında sabahın erken saatlerine kadar ilçenin bir çok noktasında bulunarak çalışmaları yerinde inceledi.Başkan Kavaklıgil yaşanan sel felaketi sonrasında mağduriyet yaşayan vatandaşların yanlarına giderek geçmiş olsun temennisinde bulundu.Ayrıca başkan vatandaşlara belediye olarak yanlarında olduklarını ve yaşadıkların mağduriyetlerin giderilmesi için her türlü çalışmanın yapılacağını ifade etti.

İçişleri Bakanlığı Genelgesi Doğrultusunda Toplantı Gerçekleştirildi İçişleri Bakanlığı Genelgesi Doğrultusunda Toplantı Gerçekleştirildi

Editör: TE Bilisim