HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA)- Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 28 Ocak 2018 Pazar günü gündeme getirmiş olduğumuz ‘’Organize Sanayi Kavşağındaki Tehlike’’ haberimiz sonrası firma yetkilileri kavşakta çalışma yaparak bahse konu tehlike bertaraf edildi.

Tosya Organize Sanayi kavşağında yapılan üst geçit ve devamında sanayi girişinde yapılan kavşak çalışması sonrası meydana gelen toprak öbeği yaya ve sürücüler için tehlike oluşturduğu gündeme gelmişti. Tosya istikametinden gelerek organize sanayi kavşağa giriş yapan araç sürücüleri Samsun istikametinden gelmekte olan araçları kavşağın ortasında bulunan toprak öbeğinden dolayı görmeyerek Trafik Kazalarına davetiye çıkarıyordu.

Kavşak çalışmalarına devam eden firma yetkilileri ihbar haberimize hassasiyet göstererek gönderdikleri iş makineleri ile Trafiğe tehlike saçan kavşakta bulunan toprak öbekleri kaldırılarak çevre temizliği yaptılar.

www.tosyahaberleri.com haber sitemiz haberimiz sonrası yaptıkları çalışmadan dolayı firmaya ve yetkililerine teşekkür ederiz.







Editör: TE Bilisim