HER ŞEY TOSYA İÇİN…



GÜLAY ACAR : Sevgili okurlar merhabalar..! Sözlerime nasıl başlayacağımı bilemiyorum.

Çünkü gazetemizin 3. kuruluş yıldönümünün mutluluğunu yaşarken, ben ilk günkü gibi hala heyecanlıyım.

Tam 3 yıl önce 07.08.2009 yılında yayın hayatına başlayan Tosya Haber 37 Gazetesi’nin doğum günü diyelim. İşte sevgili Tosyalı hemşerilerimiz bebeğimiz 3 yaşında.

İnşallah sağlıklı, mutlu, tüm Tosya halkımızla birlik beraberlik içinde nice yıllar nasip eder Rabbim. İnanın şu satırları yazarken o kadar derin duygular içinde, sizlere kendimi nasıl ifade edebilirim, nasıl anlatırım diye düşünüyorum. Çünkü o kadar çok şey oldu ki üç yıl süresince çok üzüldüğüm, çok sevindiğim duygusal anlar yaşadım.

Ben ilk geldiğimiz günden bu güne kadar Tosya esnafının içinde çarşı, siteler, sanayi bölgesi, D 100 karayolu üzerindeki fabrikalarımız yani kısacası kar kış, sıcak soğuk demeden siz değerli esnaflarımızın yanındaydım ve beni o kadar kabullendiler ki; büyüklerim kızları olarak, yaşıtlarım kardeşi ve benim küçüklerim ise ablaları olarak kabullendiler. Benimle dertlerini paylaştılar, akıl danıştılar. Ben onların içinde hayatı daha iyi anladım, her gittiğim yerde alın terini gördüm, emeği gördüm, ekmek parasının nasıl kazanıldığını gördüm. Bana talaş kokusunu sevdirdiler, sıcacık bir çayın yanında muhabbeti sevgiyi, saygıyı, doğallığı gördüm.

Tosya Haber 37 Gazetesi olarak dürüst, adil, tarafsız habercilik anlayışından ödün vermeden yayın hayatında 3 yılını geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Geçen 3 yılda doğru bildiklerimizden hiçbir zaman taviz vermedik, kamuoyuyla paylaşmaktan çekinmedik. Haber 37 Gazetesi olarak doğru ve dürüst habercilik anlayışıyla dinamik personelimizle birlikte yayın hayatımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Ayrıca tüm Tosya Haber 37 çalışanlarımıza, köşe yazarlarımız Davut Zat, Hakan Ertaş, Fatih Karaçam, Cuma sayfalarımızın cefakar kalemi Muhsin Özdemir hocamıza, yine haber alış verişinde bulunduğumuz Kastamonu’muzdaki günlük gazeteler Sözcü, Nasrullah ve Kastamonu Açıksöz gazetelerine, Tosya basınından Mehmet Ulusoylar, Sedat Ağacıkoğlu ve Alaattin Keşoğlu’na teşekkür ediyorum. Biz Tosya Haber 37 Gazetesi olarak bir aileyiz ve bir ekibiz..

Sevgili okurlar; sizlerle paylaşmak istediğim diğer bir konu da; gazetemizin okunması ve takip edilmesi. Bu insana güven ve azim veriyor. İnanın tüm yorgunluklar geçiyor, emeğimizin boşa gitmemiş olması tüm çabalarımızın istediğimiz hedefe ulaşması bizi çok mutlu ediyor.

Demek ki amacımıza ulaşmışız…!

Amacımız Tosya halkına gazete okutmak ve akşamları da evlerine götürüp ailelerinin de yerel gazete ile tanışmasıydı. Şükürler olsun zamanla her şey oluyor.

Ben tüm Tosya halkımıza bize destek veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum.
3 yıl süresince bir hatamız olduysa da af ola diyorum.

Tüm halkımızın mübarek ramazan ayında oruçlarını, ibadetlerini Rabbim kabul etsin.

Ve sözlerimi şöyle bitirmek istiyorum; iyi ki gelmişiz, iyi ki Tosya’dayız, beraber uzun nice yıllara inşallah diyorum.

Saygı ve esenlikler diliyorum …

www.www.tosyahaberleri.com  haber sitesi ailesi olarak,Tosya Haber 37 Gazetesi'nin 3. yıl dönümünü kutlar,daha nice yıllara sağlık ve mutlulukla ulaşmalarını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz.
Editör: TE Bilisim