TOSYA'DA YAKALANDILAR! TOSYA'DA YAKALANDILAR!

Kastamonu Valisi Avni Çakır 10 Ocak Mülki İdareciler günü dolayısıyla ilçe kaymakamlarıyla bir araya gelerek idareciler gününü kutladı. www.tosyahaberleri.com haber sitesi olarak bizlerde Kaymakamımız Suat Hatam'ın idareciler gününü kutlarız.
Kastamonu Valisi Avni Çakır 10 Ocak Mülki İdareciler günü dolayısıyla ilçe kaymakamlarıyla bir araya gelerek idareciler gününü kutladı.  Kastamonu Valisi Avni Çakır konuyla ilgili bir açıklama yayınladı. "Mülki İdare Amirlerimiz; şanlı bayrağımızın dalgalandığı her yerde üstün bir gayret, yüksek vazife bilinci ve inançla çalışan, devleti temsil ederken sadece devletimizin varlığını, gücünü ve otoritesini değil şefkatini ve merhametini de temsil eden, hizmetkârı olduğu aziz milletimizin talep ve ihtiyaçlarını devlet adına tespit edip ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda çalışmalar yapan idarecilerdir.
Gece gündüz demeden necip milletimizin hizmetinde olan tüm Mülki İdare Amirlerimizin “10 Ocak İdareciler Günü”nü tebrik ediyor, mensuplarımıza hayırlı çalışmalarında başarılar temenni ediyorum." ifaderini kullandı.

Editör: TE Bilisim