Haber: Sedat Ağacıkoğlu

KUYUMCU PINAR CAMİYE YARDIM
1979 yılında temeli atılan Kuyumcu Pınar yıllarca hizmet verdiği yerinde çevre düzenlemesi ile şadırvan inşaatı şu şıralar yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle sıkıntılar yaşanıyor ve desteğe ihtiyacımız var. Mahalle sakinleri ise kaba inşaatı biten şadırvanın bir an önce tamamlanmasını istiyor.
Yunus Emre Mahalle Muhtarı Elvan Natur, “Camimizin bazı eksikleri var, inşaatın tamamlanması için hayırseverlerden sedtek bekliyoruz” şeklinde konuştu.
“DAHA ÇOK MASRAFI VAR”
Caminin tamamlanması için hayırseverlerden yardım isteyen Mahalle Muhtarı Elvan Natur, “Camimizin çevre düzeni ve Şadırvan yapımı için çalışmalarımıza başladık imkanlarımızla ancak bu seviyeye kadar getirebildik. Tabi bu camiyi hayırseverlerden topladığımız yardımlarla camiyi bu seviyeye kadar getirmiş olduk. Camimizde gerçekten daha çok masrafı var, yardıma ihtiyacı var. Biz burada hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz. Camimizin bazı eksikleri var hayırseverlerden yardım bekliyoruz” sözlerini kaydetti.
“MADDİ YÖNDEN SIKINTIMIZ VAR”
Yunus Emre Mahalle Muhtarı Elvan Natur, “Kuyumcu Cami çalışan hocamızın emekli olması ile yeni gelen hocamızın benden destek istemesi ile birlikte çalışmalarımıza başladık camimizin önce Vakıflar Genel Müdürlüğü Diyanet Vakfı hangi kuruma ait olduğunun tespiti ile başladım. Camimiz sadece Belediye İmarında Pınar yeri olarak geçmektedir herhangi bir tapusu yoktur. Sonrasında vakıflar genel müdürüne ait olmadığı için bakım onarım talebinde bulunamadığımdan başkanımız sayın Volkan Kavaklıgil başkan yardımcımız Sayın Mustafa Mola kendilerinden yardım istedim. Sağ olsunlar onların büyük desteğiyle bu işe başladım şu anda yapım aşaması tüm hızıyla devam etmekte Tosya daki tüm hayırseverlerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Camimizin bakım onarım yapılmasından yapılmasında halen Maddi desteklerinizi ihtiyacımız var sizde bu hayra vesile olmak isterseniz makbuz karşılığı yardımlarınızı alabilirim.
Ofis adres: Kargı mahallesi belediye Sokak No:4/A Yunus emre mahallesi muhtarlığı (Halk bank üstü) İletişim 0 542 605 05 30

Editör: TE Bilisim