Değerli Mahalle sakinlerim Komşularım, Kıymetli Dostlarım,

Komşularım, akrabalarım ve mahalle sakinlerimizle yapmış olduğum istişareler neticesinde şahsıma göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Hocaimat Mahallesi Muhtar adayı olmaya karar verdim.

Tosya'da Eğlence Dolu 23 Nisan Kutlaması Tosya'da Eğlence Dolu 23 Nisan Kutlaması

Sizlerin değerli desteklerinizi bekliyorum. Hedefim Hocaimat Mahallesi’ne canı gönülden hizmet etmek. Resmi kurumlarla arada köprü olup işlerinizi kolaylaştıracak atılımlar yapmak. Sizlerin en doğruyu seçeceğine olan inancım tam.

Hocaimat Mahallesi’ne muhtar adayı olan Sanayici ve Doğuş Tel Örgü Firma sahibi Mehmet Topçu göreve seçilme durumunda mahallenin sorunlarını mahalle sakinleriyle birlikte, istişare ederek çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Yıllardır yaşadığı mahallenin çözüm bekleyen sorunları olduğunu söyleyen Hocaimat Mahallesi Muhtar Adayı Sanayici ve Doğuş Tel Örgü Firma sahibiMehmet Topçu “Mahallemiz ilçenin en önemli yerleşim yerlerinden biri, göreve seçilmem durumunda mahalleme en iyi şekilde hizmet etmekten mutluluk duyacağım. Mahallemde yaşadığımız bütün sorunları komşularımla beraber bir çözüme kavuşturacağız” ifadelerinde bulundu.

 Tüm adaylara şimdiden başarılar diliyor, tüm komşularımı, mahalle sakinlerimizi sevgiyle

Editör: TE Bilisim