Yerel seçimler öncesi, muhtarlık için adaylıklar açıklanmaya devam ediyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı İçin Mehmet Akif Bayık adaylığını açıkladı.

Tosya Çeltik Komisyonundan Önemli Uyarı Geldi Tosya Çeltik Komisyonundan Önemli Uyarı Geldi

Seçim sathı mahalline girdiğimiz bu günlerde, muhtarlık için adaylar belli olmaya başladı.Son olarak Cumhuriyet Mahalle Muhtarlığı için Mehmet Akif Bayık,mahalle seçmeninin desteğini alarak adaylığını açıkladı.

 BAYIK: “ CUMHURİYET MAHALLESİ SAHİPSİZ KALMAYACAK”

Muhtar Adayı Mehmet Akif Bayık; Cumhuriyer Mahallesi’nin sahipsizliğini bitirmek için aday olduğunu söyleyerek, seçilmesi halinde mahallenin sorunlarını çözüme kavuşturacağını ifade etti. Bayık “Cumhuriyet mahallesinin sakinlerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için muhtar adayı olmaya karar verdim. Her zaman yanınızda, içinizden bir evladınız bir kardeşiniz olarak bütün sorunlarını bilerek ve bunları çözüme kavuşturmak için bu yola çıktım. Allah’ın izni sizlerin oylarıyla seçilip muhtar olursam artık Cumhuriyet Mahallesinde sahipsiz kalmayacak tüm sorunlar hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacaktır” dedi.

Mehmet Akif Bayık; Seçilmesi halinde mahallede oturan vatandaşlar ile istişarelerde bulunarak, ortak şekilde hareket edileceğini vurguladı.

Mehmet Akif Bayık, “Muhtarlığı kazandıktan sonra siz değerli mahalle sakinlerimiz ile iç içe olup tüm çalışmalarımızı birlikte yapacağız. Mahalle halkımız artık su patlakları, yol bozukluklarını dert etmeyecek muhtarlık hattımıza derhal ulaşıp çözüm isteyebilecektir. Her mahalle sakinimizi muhtarlıkta güler yüzle karşılayıp tüm sorunlara çözümler üreteceğiz. Hiçbir vatandaşımız bizlere oy verdiği için pişman olmayacak aksine memnuniyet duyacaktır” dedi.

Mehmet Akif Bayık Cumhuryet mahallesinde 36 yıldır ikamet ettiğini ifade ederek Oto sanayide oto döşeme galerisi işletmeçiliği yaptığını evli ve 3 çocuk babası.

Editör: TE Bilisim