HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Cumhur İttifakı’nı oluşturan siyasi parti ilçe başkanları ve Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in katıldığı Tosya Mitingi Belediye Hizmet Binası önünde yapıldı.

Mitinge Tosya AK Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi, MHP İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Serkan Kaya, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Emriye Metinoğlu ile siyasi prtilerin kadın ve gençlik kolları başkanları, parti yönetim kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mitingi takip eden birçok vatandaşın ‘’Ülkücü Manifesto’’ olarak adlandırdığı Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil miting konuşması geceye damga vurdu.  

‘’KAVAKLIGİL; KİMSE ARKAMIZDAN KİRLİ SİYASET YAPMASIN’’

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil: “ Bizlere emeğimizin karşılığını, mücadelemizin karşılığını veren, inandığımız dava noktasında sonuca ulaştıran bugün bizleri sizlerle başarı ile kavuşturan Allah’ıma ham ediyorum. Allah’ım emeklerimizi, çalışmamızı boşa çıkartmadı. Sayın cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesini bizlere nasip etti. Rabbim hepinizden razı olsun.

TOSYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU FİYATLARI AÇIKLANDI TOSYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU FİYATLARI AÇIKLANDI

Sizlere, birlikte yol yürümekten şeref duyduğum kıymetli genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin selamlarını getirdim.

2016 yılından bu yana bu ülkenin bekası, bu ülkenin geleceği, bu ülkenin birlikteliği için taşın altına elini değil, gövdesini taşın altına koyan sayın genel başkanımız ile hürmetli kıymetli Cumhurbaşkanımızın oluşturmuş olduğu Cumhur İttifakı masada kurulmadı. Gönül bağı ile memleket sevdası ile kuruldu. Allah’ın izni ile bu birliktelik ebediyen devam edecektir.

Bu ülkenin bu memleketin artık önü açık. Artık bizi ne Fetö durdurur ne PKK durdurur. Ama şunu unutmayacağız birbirimizi seveceğiz. Birbirimizi karalamayacağız, ahlaklı siyaset yapacağız. Aslı olmayan işlerle uğraşmayacağız.

Koşulsuz, şartsız mücadele ettik, buna herkes saygı duymak zorunda. Hangi siyasi partiden olursa olsun bu memleket MHP’lilerle, bu memleket AK Partili hemşerilerimizle, Yeniden Refah Partililerle güzel, bu memleket Büyük Birlik Partili hemşerilerimizle, bu memleket CHP’ li hemşerilerimizle, bu memleket İYİ partili hemşerilerimizle güzel. Biz etle tırnağız. Bizi bölmeye çalışan parçalamaya kalkan olursa Allah şahit olsun Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil olarak karşısında ilk beni görecektir’ ’dedi.

Editör: TE Bilisim