HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

16.Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı’nın katılımı ile start aldı.

Cumhuriyet meydanında düzenlenen etkinliğte kısa bir konuşma yapan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil hem özeleştiri hem de başkalarının sosyal medya hesaplarından ‘’ bunu da yaptık bunu da kazandık ‘’yönündeki paylaşımlarına açıklama getirdi.

Başkan Volkan Kavaklıgil yaptığı konuşmada hemşerimiz Dışişleri Bakan yardımcısı Faruk Kaymakcı’nın Tosya için yapmış olduğu hizmetlere vurgu yaparak şöyle konuştu’’ Ben değerli bakan yardımcımıza özellikle bir parantez açmak istiyorum. Bunu da sizlerin de bilmesi gerekiyor. Yaklaşık üç yıldır belediye başkanlık sürecini yürüttüğümüz ve Tosya’mızın sıkıntı ve problemleri ile alakalı ne zaman kapısını çalsak, büyük küçük demeden buda bakan yardımcısına denir mi demeden bir çok şeyi belki sizin haberiniz olmadan bizimle başkalarının sosyal medya hesaplarından bunu da yaptık bunu da kazandırdık dediği işlerin bir çoğunun altında değerli bakan yardımcımız Faruk Kaymakcı’nın imzası vardır’’dedi.

Editör: TE Bilisim