Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü törenle kutlandı. İlçe müftülük konferans salonunda gerçekleştirilen törene Kaymakam A. Ferhat Özen, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, ilçe protokolü, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Kutlama Töreni sonrası İHA mikrofanlarını konuşan Kaymakam A.Ferhat Özen '' Kutlama Törenine ilçe halkımız çok yoğun ilği gösterdi.Törenlerin düzenlenmesinde emeği geçen Milli Eğitim camiasına çok teşekkür ediyorum''dedi.
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil İHA muhabirine yaptığı açıklamada '' Bugün İstiklal Marşımızın kabulunün 101.yıldönümünü kutluyoruz.Bu anlamlı günde bizleri manevi olarak dugulandıran Milli Eğitim Müdürümüze , Okulumuza ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.Bu Milli ve manevi değerlerimizin yaşatılması anlamında gençliğimizin ve çocuklarımızın bu ülkenin kurtuluşu anlamından ne şekilde mücadele verdiğini bilmesi anlamında bu programlar gerçekten etkili oluyor.Rabbim bu memlekete bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.ebediyete kadar birliğimiz daim olsun. Tek Bayrak,Tek Vatan ve Tek Dil içerisinde hep birlikte ömür boyu huzurlu yaşayalım ''dedi.



 
Editör: TE Bilisim