Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş'in ev sahipliğinde Boyner Bağ Evi'nde düzenlenen iftar yemekleri devam ediyor.

Son olarak Başkan Şahin Ak Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Kaymakam Mehmet Türköz, Garnizon Komutanı Mesut Kahraman ve protokol üyelerinin yanı sıra resmi kurum ve kuruluş çalışanları, birim müdürleri ve belediye meclis üyelerini ağırladı.

Düzenlenen iftar yemeğinde katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür eden Başkan Kazım Şahin Ramazan ayında birlik ve beraberliğin pekiştiğini ifade etti.



İftar programına katılmak üzere Tosya’ya gelen Milletvekili Hakkı Köylü ise konuşmasında Cuma gün açılışı yapılacak olan Kastamonu havaalanına tüm Tosyalıları davet ederek, Kastamonu’nun en önemli yatırımlarından biri olduğunu dile getirdi.

Türkiye’nin en modern son derece teknolojik havalimanlarından birine sahip olduğumuzu belirten Milletvekili Köylü, Türk Hava Yolları’nın uçuşlarını gerçekleştirdiği nadir havalimanlarından birinin de Kastamonu Havalimanı olduğunu belirtti.






 

Editör: TE Bilisim