CHP, Daraltılmış Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirdi CHP, Daraltılmış Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirdi

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –  Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı yaptığı açıklamada geçtiğimiz günlerde partisi ve ilçe belediye başkanı Volkan Kavaklıgil hakkında asılsız iddia ve suçlamalarda bulunan CHP Tosya ilçe başkanı Tuğçe Kefeli’ye yapacakları açıklama ile gereken cevabın verileceğini söyledi.

CHP Tosya ilçe başkanı Tuğçe Kefeli geçtiğimiz akşam sosyal medya üzerinden yayın yapan ve moderatörlüğünü Bünyamin Karacan’ın yaptığı programda ilçe siyaseti konulu soruları cevapladı. Program öncesi kendisi hakkında kısa bir bilgi veren ilçe başkanı Kefeli ‘’ Genç bir siyasetçiyim ve aslen Selanik göçmeni bir aileden geliyorum’’ dedi. Tosya Belediyesinin hizmet olarak hiçbir şey yapmadığını söyleyerek belediye bütçesi ile ilgili olarak şeffaf olmadığını iddia etti. Başkan Kefeli Tosya Belediye Başkanın beklentileri karşılayamadığını 4 yıldır hiçbir hizmetin yapılmadığını söyledi. Başkan Kefeli konuşmasının sonlarına doğru hızını alamayarak konuk olarak katıldığı ve gazetecilerin olduğu programda ilçede görev yapan Basın mensuplarını suçlayarak ve tüm basın mensuplarını zan altında bırakarak akla zarar ifadelerle benim haberimi yapmıyorlar, benden para istiyorlar gibi iftiralarda bulundu.

Programın sona ermesi ile birlikte sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkiler sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı www.tosyahaberleri.com haber sitemize yaptığı açıklamada CHP Tosya ilçe Başkanı Tuğçe Kefeli’ye ‘’Gereken Cevap Verilecektir’’ dedi.    

Editör: TE Bilisim