Haber: Sedat Ağacıkoğlu

31 Mart 2024 Yerel seçimler öncesinde Tosya Belediye Başkanlığı için ilçedeki siyasi parti merkezlerinde hareketli günler yaşanırken siyasi kulislerde adı geçen aday adayları resmi başvurularını yaparak partilerinin seçim takvimine göre hazırlıklarını yapmaya başladılar.

İktidar ve muhalefet partisinde birçok isim sosyal medya hesaplarından aday adaylıklarını açıklarken bazı siyasiler açıklamayı son güne bırakmayı tercih ediyor.

Yerel seçimlerde Tosya Belediye Başkanı adayını resmi olarak ilk açıklayan Yeniden Refah Partisi Tosya Belediye Başkanı Adayı İbrahim Demir oldu.

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Tosya Belediye Başkanı adayının Tuğçe Kefeli olduğu parti genel merkezi tarafından açıklandı.

CHP Tosya Belediye Başkanı adayının Tuğçe Kefeli olarak açıklanması sonrasında www.tosyahaberleri.com haber sitesi bu bilgiyi son dakika haber olarak ilçeden ilk önce haber olarak yayınlayarak okuyucuları ile paylaştı.

Volkan Kavaklıgil Mazbatasını Alıyor Volkan Kavaklıgil Mazbatasını Alıyor

Tuğçe Kefeli’nin CHP Tosya Belediye başkanı adayı haberinin sitemiz sosyal medya hesaplarından paylaşılması sonrası başta Yeniden Refah Partisi Belediye Başkanı adayı İbrahim Demir olmak üzere siyasiler ve vatandaşlar başarı tebriklerini haberin altına yorum olarak paylaştı.

Fakat kendini bilmez bir vatandaş haberin altına yapmış olduğu yorum başta Belediye başkanı adayı Tuğçe Kefeli olmak üzere CHP’li parti yöneticileri ve seçmeninin tepkisine neden oldu.

CHP Belediye Başkanı adayı Tuğçe Kefeli sosyal medya hesabından olumsuz yorum yapan kişiye vermiş olduğu cevap da ‘’ Cehaletin tek korkusu kadındır, Çünkü kadın öğrenirse çocuklarına öğretir. Korkun GELİYORUM..’’ yorumunu yaptı.

Y5

Y1

Y2

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU