HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 47 evin küle döndüğü yangın savaş alanlarını aratmazken, yaşanan felaket anı görüntülerinde Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in saniyelerle ölümden döndüğü o anlar www.tosyahaberleri.com haber sitemizi kameralarına yansıdı.

Tosya ilçesine bağlı Yağcılar köyünde bilinmeyen bir sebeple dün saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Tosya ilçe merkezine yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta bulunan köydeki yangın, rüzgarında etkisiyle büyüdü. Çevre illerden de gelen çok sayıda itfaiye ve arasözün müdahale ettiği yangına Tosya Belediyesi 5 itfaiye ve 25 personel ile katıldı.

Yangın söndürme çalışmalarına katılan belediye başkanı Volkan Kavaklıgil itfaiye personeline yardım etmek için yangın bölgesine girdi. Bura da ekiplerin bir ağacı kesmek için yaptığı çalışmada itfaiye hortumunun kesilen ağacın altında kalacağını düşünerek yanan evlerin olduğu noktaya yaklaştı. Burada gerekli uyarıları yaptıktan sonra yangın alanından uzaklaşmasından saniyeler sonra yanan bir evin içindeki mutfak tüpü şiddetle patladı.

TOSYA D100 KARAYOLUNDA  TRAFİK KAZASI ŞANS ESERİ KURTULUŞ TOSYA D100 KARAYOLUNDA TRAFİK KAZASI ŞANS ESERİ KURTULUŞ

Çevredeki vatandaşlar belediye başkanının büyük bir tehlike atlattığını söyleyerek eğer birkaç saniye daha o alanda bulunsa idi istenmeyen üzücü bir olayla karşılaşırdık dediler.

Editör: TE Bilisim