HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesi Ortalıca Köyü D-100 karayolu üzerinde yer alan kavşakta meydana gelen Tır Kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Samsun istikametinden İstanbul’a seyir halinde olan M K.'in kullandığı TIR Ortalıca kavşağında iddialara göre virajı alamayarak bariyerlere daha sonra yol kenarında bulunan kum yığınına çarparak durdu. Meydana gelen Trafik Kazasında TIR sürücüsü yaralandı.

Görgü tanıkları Ortalıca kavşağında hemen hemen her gün trafik kazasının meydana geldiğini ifade ederek ‘’ Eğer bugün bu TIR kum yığınına çarparak durmasa idi son sürat köy kahvesine girerdi ve büyük bir faciaya neden olurdu’ ’dediler.

Vatandaşlar Kargı ile Tosya arasında yer alan Ortalıca ve Tosya Yeni Sanayi Kavşaklarının geçtiğimiz aylarda AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi tarafından gündeme getirildiğini fakat o günden sonra hiçbir gelişme olmadığından dert yandılar.

Yaralı sürücü, olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  (SDA-






Editör: TE Bilisim