Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde ahırın çatısını tamir için çıkan eşine yardım etmek isteyen bayan ahırın çatısından düşerek yaralandı.

İddiaya göre besicilikle uğraşan D.U isimli vatandaş kış ayının yaklaşması ile evlerinin bahçesinde bulunan ahırın çatısını onarmak için çatıya çıktı.Bir süre sonra çatı tamirinde bulunan D.U eşinden bir malzemeyi çatıya getirmesini istedi.Eşine yardım etmek isteyen bayan malzemeyi çıkarmak için çatıya çıktığı esnada dengesini kaybederek çatıdan düştü.

Olay sonrası eşini acil servise götüren D.U acil servisteki doktorların hastanede Ortopedi doktoru olmadığı ve sevk edilmesi gerektiği söylediler.

''30 BİN NÜFUSLU İLÇEDE NASIL ORTOPEDİ DOKTORU OLMAZ''

Hastanede Ortopedi doktoru olmadığı ve sevk edileceğini öğrenen çatıdan düşen kadın bir yandan ağrıları diğer yandan doktor yokluğundan sitem ederek ''Ben şimdi çatıdan düştüm ayağımda ve belimde şiddetli ağrı var.Acil servise geldik buRadaki doktorlar Ortopedi doktorunun görmesi gerektiğini söylediler.Fakat 30 bin nüfuslu ilçede Ortopedi doktoru yok.İlçemiz bu kadar sahipsizmi? Kastamonu hastaneside pandemi olduğu için orayada gidemiyorum.Ben ne yapacağım şimdi '' diye sitem etti.

Editör: TE Bilisim