HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Tosya İlçe Emniyetinden Video Paylaşımı Tosya İlçe Emniyetinden Video Paylaşımı

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu´nun Tosya İlçesi D100 karayolu Akbük köyü mevkiinde meydana gelen üç aracın karıştığı zincirleme Trafik Kazasında 3 karayolları işçisi ağır yaralandı.

Edinile bilgiye göre Tosya istikametinden İstanbul istikametine seyir halinde olan sürücüsü tespit edilemeyen 06 ABV 745 plakalı kamyonet iddialara göre arızalanarak yol kenarında durdu. Aynı istikamete seyir halinde olan 06 JSB 90 plakalı karayollarına ait araç arıza yapan kamyonete yardım etmek için durdu. Bu sırada Karayolları aracının arkasından seyir halinde olan 06 DIM 8147 Plakalı TIR önünde duran karayolları aracına çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan karayolları aracı yardım etmek istediği arıza nedeni ile bekleyen 06 ABV 745 plakalı kamyonete çarptı.

Meydana gelen Trafik Kazasında arızalı araca yardım etmek için araçtan inen işçiler M.Ç, A.U ve B.A yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulanslarla Tosya Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tosya İlçe Jandarma ve Bölge Trafik ekipleri kaza yerinde gerekli uyarı ve trafik güvenliğini sağlayarak kontrollü bir şekilde D100 karayolunu trafiğe açtılar.

Emniyet güçleri olay sonrası soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim