Tosya-Akçakavak Kavşağı Trafik Kazası

banner294

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Akçakavak kavşağında meydana gelen Trafik Kazasında


buraya tıklayınız

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU

KASTAMONU (İHA)- Kastamonu'nun Tosya ilçesi Akçakavak kavşağında meydana gelen Trafik Kazasında 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Çepni köyünden ilçe merkezine gitmekte olan Mehmet K.'in kullandığı 37 KH 696 plakalı otomobil iddiaya göre Akçakavak kavşağına girdiği sırada İstanbul’dan Samsun istikametine seyir halinde olan Faruk Y.’nin kullandığı 34 L 4680 plakalı otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen Trafik Kazasında 37 KH 696 plakalı araç sürücüsü Mehmet K ve yolculardan Ayşe K ile Kemal Ç yaralandı. Diğer araçta yolcu olarak bulanan İhsan Y ve Adile Y’de kazada hafif yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bölge Trafik ve Jandarma güçleri Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  (SDA-
















Sedat Ağacıkoğlu -Tosya İHA Muhabiri

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yakup bayiroglu.. 0537 237 38 60
Yakup bayiroglu.. 0537 237 38 60 - 6 yıl Önce

Bu konumu çok iyi bilen biriyim. Çepni köyünden otabana çıkışta yolun alçak oluşu ve otoban kenar bariyerlerinin yüksek oluşu nedeni ile cepni istikametinden otabana giriş çok tehlikeli ve yol görüşü hiç yoktur. Sagli Bodoslama girilmektedir. 2. Bir konu Tosya istikametinden Çepni-batat-kayaönu-taskaynar köylerine giriş için nalbantoglu tesisinin gecer geçmez çıkış verilmiştir. Burası girişte çok emniyetlidır. Kazanın olduğu kavşak lüzumsuzdur kapatılmalıdır. Köyden otobana çıkışlarında ise bahse konu olan yolun çift şerit haline getirilerek çözülebilecegi fikrindeyim. Uzman bilirkişilerin konuya hassasiyet göstermelerinin gerekliliği önemle rica olunur.

Fatma İçyüz
Fatma İçyüz - 6 yıl Önce

Allah Şifalar versin

SIRADAKİ HABER

banner291

banner307