HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

 AK Parti Tosya İlçe teşkilatında son günlerde ilçe siyasetinde gündem olacak çalışmalar yapılıyor.

AK Parti Tosya İlçe Başkanlığı görevine yeniden getirilen Hasan Mete Dikişçi bir yandan yeni yönetimi oluşturmaya çalışırken diğer yandan Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimine hazırlanıyor.

DEV PROJE DE SONA YAKLAŞILDI DEV PROJE DE SONA YAKLAŞILDI

Bir önceki dönem Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisine kaptırmış olduğu Tosya Belediye Başkanlığı için aday adayları arasında kıyasıya tatlı bir rekabet yaşanıyor. Tosya Belediye Başkanlığı seçimi zamanı yaklaştıkça, siyasi partiler kadar seçmenler ve halk arasında da aday isimler merak ve heyecan ile bekleniyor.

Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde siyasi partiler aday adaylarının başvuruları başladı. Seçim takvim doğrultusunda aday adayı başvuru süreci sonunda da nihai kararı partilerin genel merkezleri tarafından açıklanarak kesinlik kazanacak.

AK PARTİ’NİN TOSYA BELEDİYE BAŞKANI ADAYI KİM OLACAK

Ak Parti Tosya ilçe teşkilatında seçim çalışması şimdiden hız kazandı. Partinin siyasi kulislerinde AK Parti’de de aday adayları arasında konuşulan birçok isim var.

Kulislerde 5 adayın ismi konuşulurken AK Parti İl Merkezi ve Genel merkezde ada adaylarından Ersan Yılmaz’ın adaylık ismi öne çıkmaya başladı.

Siyasi kulis iddialarına göre AK Parti Tosya Belediye Başkanlığı için adı geçen Ersan Ylmaz’ın önümüzdeki günlerde yapacağı basın açıklaması ile seçim startını vereceği konuşuluyor.

Editör: TE Bilisim