HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi Türkiye Genelindeki Lise Öğrencilerine Yönelik Peygamber Efendimizin Hayatıyla İlgili Siyer-İ Nebi Yarışması düzenlendi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde ’de Anadolu Gençlik Derneği tarafından organizasyonu yapılan yarışma sınavında birinciliği Tosya Fen Lisesi son sınıf öğrencisi Muharrem Derin kazandı. Anadolu Gençlik Derneği tarafından her yıl düzenlenen Mekke’nin Fethi Kudüs Gecesi programından Kastamonu’da birinci olan Muharrem Derin ödülünü Kastamonu Üniversitesi İlahiyat fakültesi öğretim görevlisi Abdülkerim Dik’in elinden aldı.

Birincilik ödülü olan 6.000 TL alan Tosya Fen Lisesi son sınıf öğrencisi Muharrem Derin İsrail zulmüne dikkat çekmek ve Filistinli kardeşlerine yardım etmek istediğini ifade ederek kazanmış olduğu 6 Bin TL’lik para ödülünü Tosya Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı Ahmet Hızlı ’ya takdim etti.

Tosya Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Ahmet Hızlı ‘’ Bu duyarlı ve örnek davranışından dolayı kardeşimizi tebrik ediyorum. Özlenen bir gençlik olan bu güzel şahsiyetleri yetiştirip toplumumuza kazandırdığı için başta anne ve babasına olmak üzere   Siyer-i Nebi yarışmasında bizden yardımlarını esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Milli eğitim camiasına sınava kayıt yaptıran, giren öğrenci kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür edip muvaffakiyetler diliyorum’’ dedi.

TOSYA'DA YAKALANDILAR! TOSYA'DA YAKALANDILAR!

Tören hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Agd3

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU