Tosya Belediyespor Kulübünde ismi Kulüp Başkanlığı için geçen Yılmaz KAYMAK yaptığı yazılı basın açıklamasında;

ADAY DEĞİLİM...

Üyesi bulunduğum ve yaklaşık olarak 10 yıl yöneticiliğini yaptığım Tosya Belediyespor Kulübünün 13-20 Ocak 2013 tarihlerinde yapılacak olan seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısında Kulüp Başkanlığına aday olacağım ile ilgili olarak yazılı basın ve sosyal paylaşım sitelerinde haberler yayınlanmıştır.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki haberleri yapan değerli dostlarımızın beni Tosya Belediyespor Kulübünün Başkanlığına layık gördükleri ve onurlandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.

1986 yılında başladığım spor yöneticiliğim süresi içerisinde Tosya Altınkuşak Gençlik ve Spor Kulübü ile Tosya Belediyespor Kulübünün çeşitli kademelerinde görev aldım.

Almış olduğum her türlü görevi yönetim kurulunda bulunan diğer arkadaşlarımızla beraber başarı ile sonuçlandırma gayreti içerisinde olduk. Hiçbir zaman ben olmadım, biz olma gayreti içerisinde çalıştık.

Görev yaptığım süre içerinde birlikte çalıştığımız arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tosya Belediyespor’ da görev yaptığım süre içerisinde 3 defa 3.Lig Terfi müsabakalarına katıldık. A Gençler, B Gençler, Yıldızlar ve Minikler futbol kategorilerinde 8 defa çeşitli illerde yapılan Türkiye Şampiyonalarında mücadele ettik.

Bu mücadelelerimizde Kastamonu ilini ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettik. Federasyonla, Hakemlerle, Kulüplerle futbolun diğer kurulları ile yani Futbol Ailesi ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde bulundum.

Sevgi ve saygı çerçevesinde işlerimizi yürüttüğüme inanıyorum. Bunun neticesi olarak 3 dönem Kastamonu Futbol İl Tertip Komitesi Üyeliği ve 3 dönemdir de Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği yapıyorum.

Tosya Belediyespor Kulübünde ilk yöneticiliğe geldiğimde lokal binasında duvarda asılı bulunan tahtaya ’’ZAFER ANLATILMAZ YAŞANIR, BİRGÜN MUTLAKA BAŞARACAĞIZ’’ diye bir yazı yazmıştım. Bunun gerçekleşebilmesi için bu kulübe herkesin ama herkesin sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum.

Bu benim, senin veya belli bir zümrenin işi değil, başarılı olmak istiyorsak bizim işimiz olmalıdır.

Buraya talip olacak veya görev almak isteyen arkadaşlara sesleniyorum. Başarılı olunmasını istiyorsanız sporu sevmek önceliğiniz olacak, her türlü çekişmeleri bırakıp eşinizden, işinizden ve zamanınızdan biraz fedakârlık yapmanız gerekiyor.

Yoksa benim adım bulunsun düşüncesi ile hareket ederseniz sonucun bundan daha iyi olmayacağı düşüncesindeyim.

Kulübümüz Yönetim Kuruluna talip olacak üyelerimizin birlik ve beraberlik içerisinde ekip ruhu ile hareket etmeleridir. Mutlak surette 9 asil 9 yedek ve 3 asil 3 yedekten oluşan Yönetim ve Denetim Kurulları için toplam 24 gönüllü kişilerden ekip oluşturulup seçimlere öyle gidilmelidir. Kulübümüz gözlemlerime göre şu an itibariyle maddi ve manevi zor durumdadır.

Alınan cezalardan dolayı da ikinci devre kadro sıkıntısı çekilecektir. Ama gönüllülerden oluşacak bu yönetim kurulu kadrosunun bu işin üstesinden geleceğine yürekten inanıyorum. O zaman 24 kişilik gönüllü ekip aranmaktadır. Tosya Belediyespor Kulübü sadece Belediyenin takımı değil, ilçemizin takımıdır. Şimdi birlik zamanıdır.

İlçemizin idarecileri, siyasileri, işadamları, sivil toplum kuruluşları, esnafları ve bu memleketin ileri gelenleri gelin bu yüke bir omuz verelim. Bir olduğumuzu, birlik olduğumuzu ve sporda da başarıyı birlikte yakalayacağımızı herkese gösterelim.

Yöneticiliğini yapmaktan her zaman onur duyduğum Tosya Belediyespor Kulübünün 13-20 Ocak 2013 tarihlerinde yapılacak olan seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısında Kulüp Başkanlığına aday olmam gibi bir durum söz konusu değildir.

Benim şu an itibariyle yürüttüğüm Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eğitim Sekreterliği ve Bölgesel Amatör Ligi Müsabaka Denetçiliği gibi görevlerim vardır. Amacım ilçemize ve kulübümüze bu şekilde hizmet vermeye devam etmektir.

Yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısında yönetim kuruluna seçilecek 24 kişilik gönüllü ekipte bulunan tüm arkadaşlara şimdiden başarılar diliyor, her zaman kendilerinin yanında ve destekçileri olacağımı belirtmek istiyorum. Sloganımız ’’HEP DESTEK TAM DESTEK’’ olsun.

Saygılar sunuyorum.

YILMAZ KAYMAK

Editör: TE Bilisim