HABER: MUSTAFA AĞACIKOĞLU

Kastamonu 1.Amatör Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tosyaspor ligin 13.haftasında evinde oynadığı maçta Çatalzeytinspor’u son dakikada bulduğu gol ile 2-1 yendi ve puanın 29’a yükseltti.

Tosya Şehir stadyumunda saat 13.00’de başlayan maçta Tosyaspor rakibi Çatalzeytinspor’u misafir etti.

TOSYA KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI TOSYA KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI

Maça santra vuruşu ile başlayan Tosyaspor ilk dakikalarda rakibine üstünlük sağlayarak erken gol bulmak için sağlı sollu ataklar geliştirdi. Çatalzeytinspor maçın ilk yarısından sonuna kadar sert futbol ve defans anlayışını bir türlü aşamayan Tosyaspor ilk yarıda istediği golü bulamadı. Maçın 35.dakikasında Tosyaspor penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan kaptan Fatih Gökçe’nin köşeye giden topunu kaleci uzanarak kurtardı. Maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan Tosya Spor sağlı sollu ataklar geliştirse de bir türlü aradığı golü bulamadı. Maçın 72.dakikasında ilk yarıda penaltı atışını gole çeviremeyen kaptan Fatih Gökçe’nin şık vuruşu ile topu filelerle buluşturdu  ve Tosyaspor rakibi karşısında 1-0 öne geçti.

Çatalzeytin spor yediği golün şokunu kıasa sürede atlatarak maçın 80.dakikasında Can Polat Sarıdemir’in ayağından bulduğu gol ile 1-1 beraberliği sağladı.

Maçın son dakikalarında Çatalzeytinspor’lu oyuncular zaman geçirmek için her faulde yerde kalması ve Tosyaspor’lu oyunculara sert fauller yapması sonucu taraftarlar ve oyuncular arasında gerginliğe neden oldu.

Maçın 90+7 dakikasında maçı bırakmayan Tosyaspor gelişen ani atakda Ferhat Eselioğlu’nun ayağından bulduğu gol ile 2-1 öne geçti ve maç bu sonuçla tamamlandı.

Tosyaspor ligin 13.haftasında aldığı galibiyet ile en büyük rakibi Taşköprüspor 2 puan arkasında ligde ikinci sırada yer aldı.

Tosyaspor önümüzdeki hafta deplasmanda ligde 6.sıara bulunan İhsangazispor ile kritik bir maça çıkacak.

STAT: Tosya Şehir Stadyumu

TOSYASPOR: Berk Gümüş (x), Ceyhun Doluca (xx) , Arda Barutçu(xx) ,Yiğit Can Yörü  (x),Yiğit Özcan  (xx ),Ferhat Eselioğlu (xx) ,Burak Karabıyıkoğlu (xx),Yiğit Demir (xx ),  Yunus Çakır (x ), Sefa Çolak(xx ) , ),Fatih Gökçe (xx )

 Teknik Direktör: Ferit Yücebıyık (xx), Erol Güccük (xx)

I H A 9941

I H A 9962

I H A 9964

I H A 9966

I H A 9978

Screenshot 1-2

Screenshot 2-1

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU