Tosya'da 30 Eylül 06 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri yapılan çeşitli yarışmalar ile oldukça beğeni ve ilgi gördü.

Etkinlikler çerçevesinde düzenlenen ve 4'lü turnuva sistemiyle oynanan Voleybol Turnuvası ise her zamanki gibi izlemeye değer bir turnuva oldu. Voleybol turnuvasına Tosya İtfaiyesi, Hastane, Emniyet ve Milli Eğitim takımları katıldı.

1. Turda İtfaiye Hastaneyi - Emniyette Milli Eğitimi yenerek finale çıktılar. Final Karşılaşmasında İtfaiye 3 setin 3'nüde alarak Emniyeti yendi ve 4'lü Turnuvanın Voleybol Şampiyonu oldu.

Filenin Yeni Kral'ı olan Tosya İtfaiyesine Şampiyonluk Kupasını Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz takdim etti. Tosya'da yıl içerisinde düzenlenen tüm sportif karşılaşmalara katılarak sportif anlamda da aktif olan Tosya İtfaiyesi final karşılaşması sonrası bu şampiyonluğu Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt'un da katılımıyla Tosya İtfaye biriminde yapılan baklava partisiyle kutlandı.

Yıl içerisinde Tosya'da meydana gelen yangın, trafik kazası, ot yangınları, baca yangınları ve diğer olaylarda gösterdikleri üstün performansları sportif alanda da gösteren Tosya İtfaiyesi, yılın ALKIŞI HAKEDENLER kategorisinde şimdiden 1. sırayı almış oldu.

Tosyahaberleri.com olarak Tosya İtfaiyesi çalışanlarını tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

(Voleybol turnuvasına ait video görüntüler servisive hazırlanmaktadır)

Alaattin Keşoğlu / DHA 

Editör: TE Bilisim