Bölgesel Amatör Lig'de 6. grupta mücadele eden Tosya Belediye Spor, son haftalardaki kötü gidişe son vermek için ara transfer çalışmalarına başladı. Son olarak Sorgun deplasmanından puan alamayarak, puan sıralamasında 7 puanla 9. sırada bulunuyor.

Geçtiğimiz aylarda Mısırlı futbolcu Abdelrahman Hamoly Tosya Belediye Spor ile idmanlara çıkıp teknik ekip tarafından denenmişti. Karşılaşılan vize sorunları nedeniyle,Abdelrahman Hamoly transferi şimdilik askıya alındı.

Transfer çalışmalarında hız kesmeyen Tosya Belediye Spor teknik heyeti, son olarakta Nijeryalı Emeka'yı Tosya'ya getirerek idmanlarda denemeye başladı. Emeka ilk geldiği andan itibaren futbolcular ile kısa sürede kaynaşarak kendini sevindirdi. Sempatik tavrığla idmanda neşe kaynağı olan Emeka, teknik heyetten olumlu puan alabilmek ve takıma transfer olabilmek için antrenmanlarda var gücüyle çalışmaya çoktan başladı.

Dün yapılan antrenman sonrası takım arkadaşları ile klüp binası önünde yürüyüş yapan Nijeryalı Futbolcu halkın şaşkın bakışları arasında yine sempatik ve neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

Nijeryalı Emeka ile ilgili son rapor önümüzdeki günlerde teknik heyet tarafından verilecek. Takıma fayda sağlayacağı konusunda hemfikir oluştuğu takdirde vize ve lisans işlemleri hızlandırılarak 2. yarıya yetiştirilecek.

Editör: TE Bilisim