Tosya İzzet Aksalur stadyumunda saat 16:00 ‘da başlayacak maç öncesi her iki takımda son hazırlıklarını yapıyor. Abdullah Buğra Taşkınsoy, Mustafa İlker Gür, Cuma Yıldızturan hakem üçlüsünün yöneteceği maça takımlar üç puan parolası ile çıkıyor.

 

Maç öncesi her iki takımda lige iyi bir başlangıç yaparak moralli başladı. Tosya Belediyespor deplasman da Nevşehir Spor Gençlik takımını 3-1 yenerken İskilip Belediyespor ise kendi evinde Çorum sporu 3-1 yendi.

 

Pazar günü oynanacak maç öncesi Tosya Belediyespor Teknik diraktörü Nezir Öztürk ve İskilip Belediyespor Teknik direktörü Nihat Armutcu centilmenlik çağrısında bulundular.Tosya Belediyespor direktörü Nezir Öztürk yaptığı kısa açıklamada"Geçen yıl  olmuş bitmiş üzücü olaylara son vermek gerekiyor. Her iki takımada yakışan budur. Takımımızın menfaati için ne gerekiyorsa onu yapalım. İskilip Belediyespor da ligin diğer takımları da bizim kardeşimizdir. Bize yakışan centilmence mücadele etmektir. İskilip Belediyespor taraftarı inşallah gelir ve maçı güzelce seyrederler. Bizim için önemli olan güzel mücadele ile maçı kazanmak’’ dedi.

 

İskilip Belediyespor Teknik direktörü Nihat Armutcu ise yaptığı kısa açıklamada’’ Lige kendi sahamızda il takımı Çorum sporu 3-1 yenerek başladıklarını ve ve bu hafta oynayacakları Tosya Belediyesporu’da deplasman da yenerek galibiyet serisine devam edeceklerine inandığını söyledi.’’

 

Maça iki takımında taraftarlarının yoğun ilgi göstereceği beklenmektedir.

 

(SDA


Editör: TE Bilisim