Ligin ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Tosya Belediyespor Teknik kadroda ve yaptığı transferlerle ligin ikinci yarısına hazır.

19.01.2014 Pazar günü saat 13:30’da Tosya Şehir stadyumundan karşılaşacağı Nevşehir Gençlik Spor maçı hazırlıklarını tamamlayan ekibimiz maç saatini beklemeye başladı.Ligin ikinci yarısında oynanacak her maç Tosya Belediyespor için final maçı özelliği taşıyacak. Saat 13.30’da başlayacak olan maç baştan aşağı yenilenen Tosya Belediyespor için için büyük önem taşıyor. 

 

Bölgesel Amatör Lig’de 26 günlük ara yarın saat 13.30’da oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Tosya Belediye spor basın sözcüsü İhsan Yılmaz www.tosyahaberleri.com haber sitesine yaptığı açıklamada’ ’Rakiplerimize saygı duyuyoruz fakat yarın karşılaşacağımız maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımızı yarın oynanacak bu önemli maç için stadyuma davet ediyorum. Şenlik içinde geçecek maçta futbolcularımız sportmence mücadele ederek sahadan 3 puanla ayrılacaklardır’ ’dedi.

 

 Tosya Belediyespor Teknik direktörü İsmail Hoca yaptığı açıklamada’’ Telafisi olmayan bir ikinci yarıya başlıyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yaptığımız transferlerle daha da güçlendik. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız takıma çabuk uyum sağladılar.Yarın karşılaşacağımız ligin güçlü takımlarından Nevşehirspor’u sahamızda yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.’’dedi.

 

Dün akşam Tosya Belediyespor tesislerinde yapılan toplantıda yeni transferler basına tanıtıldı.Didim Belediyespor’dan transfer edilen Aytaç Gülen,Karapınar Belediyeden Abdullah Sevinmiş,Yalovaspor’dan Emre Eryiğit ve İnegölspor’dan Okan Koç basın mensuplarının karşısına çıktı.Yeni transferlerden Aytaç Gülen’’Tosya Belediyespor’un başarısı için ellerinden gelen mücadeleyi sahada göstereceklerini ve ligi daha yukarılarda tamamlamak istediklerini söyledi.

 

Tosya Belediye spor ’un ilk hedefi öncelikle arasında beş puan bulunan ve ligdeki en büyük rakibi olan Kastamonu Spor ile arasındaki puan farkını korumak olacak. Çünkü bu takımlardan hangisi diğerinin üstünde ligi bitirirse baraj maçı oynamayı garantileyecek.  Altta kalan takım ise sorgusuz sualsiz 1. Amatör Küme ’ye düşecek. 

 

Editör: TE Bilisim