Kastamonu Spor - Kırıkhan Spor Sportoto 3.Liğ maçının pazar günü GAZİ STADYUMU'nda oynanacak olması nedeniyle; TOSYA BELEDİYE SPOR - Düzce Spor arasında oynanacak olan 3. hafta maçının YERİ VE GÜNÜ TFF tarafından değiştirildi. TOSYA BELEDİYE SPOR-DÜZCE SPOR müsabakası 15 EKİM 2011 günü saat:14:30'da Kuzeykent'te bulunan HASAN DOĞAN SPOR TESİSLERİNDE oynanacak. 



Bu maç aynı zamanda HASAN DOĞAN SPOR TESİSLERİNDE oynanan ilk resmi maç olacak.
 Hasan Doğan Spor Tesislerinde oynanacak olan bu ilk resmi maçın takımımıza şans getirmesini diliyoruz ve Üyelerimizi ve Kastamonulu futbol severleri 15 EKİM 2011 CUMARTESİ günü saat:14:30 HASAN DOĞAN SPOR TESİSLERİNE BEKLİYORUZ.
HASAN DOĞAN SPOR TESİSLERİ: Kuzeyken Mahallesinde ve Araç Muayene İstasyonu üstünde.



Bugün Düzce medyasında çıkan bir haberde, Düzce sporun iyi bir ekip olduğu ve oynanmamış olan maç için garanti veren bir haber yayınlandı.

Tosya Belediye Sporu çantada keklik gören Düzce Spor'a en iyi cevap yarın sahada verilecektir.

////////////////////////  İŞTE O HABER METNİ //////////////////////////////

Rakibimiz Tosya
CUMA, 14 EKIM 2011 10:33  
 
Tarihinde ilk defa bölgesel amatör liginde yer alıyor , 1942 yılında Tosyaspor olarak yer almıştır ve daha sonra belediye desteğini alarak Tosya Belediyespor olarak isim değişikliğine giderek Kastamonu amatör liginde yıllarca mücadele etmiştir. 
Takımın başında antrenör Nezir Öztürk görev alıyor..
Tosya Belediyespor ligin 1.haftasında Geredespor deplasmanında 0-0 sonuçla 1 puan almasını bildi. Daha sonra ligin 2.haftasında evinde Beyköy bld.spor’u konut etti rakibi karşısnda dk.16 dk.36 yediğini gollerle 2-0 geriye düştüğü maçta 73 ve 82.dakikalarda rakip fileleri havalandırmasını bildi maç 2-2 skorla sonuçlandı.
3.haftada evinde Düzcespor’u konuk edicek olan Tosya Belediyespor bu maçta puan ve puanlar alabilmek için Koca Çınar karşısında iyi bir futbol sergiyeceğini tahmin edebiliyoruz. Bizim ligin en iyi takımı konumunda olduğumuz için rakibimizi evinde üzüyeceğimizin garantisini vererek maçın play off adı altında geçmesini temenni ediyorum
Bu sene çok farklı olacak.
Haber: Onur Sönmez
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Editör: TE Bilisim