Haber: Sedat Ağacıkoğlu - (İHA )
Video : Alaattin Keşoğlu -  (DHA)


Reklam:NALBANTOĞLU HAZIR BETON TOSYA'NIN İLK HAZIR BETON FİRMASI


Karşılaşmaya Aksaray Belediyespor kontrollü ve hızlı başladı. Tosya Belediyespor ise maçın başlaması ile oyunu kendi yarı alanında kabul etti. Tosya Belediyespor üzerine etkili ataklar geliştiren Aksaray Belediyespor maçın 80.dakikasında Osman Bayrak’ın kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti.

 
Maçın son bölümünde 10 kişi kalan Tosya Belediyespor 1-0 yenik duruma düştükten sonra karşılaşmanın son bölümlerinde ev sahibi takım üzerinde baskı kurdu fakat sonuca ulaşamadı ve deplasmandan eli boş döndü.

Ligin son 6 haftasında galibiyetle tanışamayan Tosya Belediyespor kaybettiği puanlar sonucu ligin 9.haftasında 14 takımlı 6.grupda 9.sıraya kadar düştü.

Ligin 10.haftasında deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak olan Tosya Belediyespor buradan alacağı 3 puan ile hem kötü gidişe son vermek istiyor.

Kabus dolu günler görmek istemeyen oyuncular taraftarın sabrının tükendiği bu günlerde Etimesgut deplasmanından alacakları 3 puan ile 11.haftada Tosya’da oynayacağı Safranboluspor maçına taraftar desteği ve moralli çıkmak istiyor.  

Editör: TE Bilisim