HABER: MUSTAFA AĞACIKOĞLU

Tosya'da Bayram Öncesi Polis Ekipleri Yoğun Mesai Harcıyor

Tosya'da bayram öncesi polis ekipleri, şehrin güvenliğini sağlamak ve trafik düzenini korumak amacıyla yoğun bir mesai harcıyor. Özellikle trafik polisleri, bayram trafiğinin artmasıyla birlikte şehir genelinde yoğun iş başında.

Tosya Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polis ekipleri, bayram öncesi alınan önlemler doğrultusunda şehir merkezi ve ana arterlerde geniş çaplı denetimler gerçekleştiriyor. Trafik polisleri, özellikle bayram tatili süresince artacak araç trafiğini yönetmek ve trafik kazalarını önlemek için aralıksız bir şekilde çalışıyor.

 Whatsapp Image 2024 04 04 At 7.03.27 Pm

Trafik ekipleri, sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor ve denetimlerini sıklaştırarak ehliyet, araç ve seyir halindeki araçların kontrollerini titizlikle gerçekleştiriyor. Ayrıca, trafik akışını düzenlemek ve sürücülerin seyahatlerini daha güvenli hale getirmek için çeşitli noktalarda trafik yoğunluğunu denetleyen ekipler, gerektiğinde yola çıkan sürücülere yönlendirme yapıyor.

Tosya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların huzur ve güvenliği için bayram öncesi ve bayram süresince polis ekiplerinin yoğun bir şekilde görev yapacağını belirtiyor. Ayrıca, sürücülerin trafik kurallarına uymaları, hız sınırlarına dikkat etmeleri ve trafik işaretlerine riayet etmelerinin önemini vurguluyorlar.

TOSYA YOLUNDA BAYRAM ZİYARETİNE GİDEN AİLENİN OTOMOBİLİ YANDI TOSYA YOLUNDA BAYRAM ZİYARETİNE GİDEN AİLENİN OTOMOBİLİ YANDI

Whatsapp Image 2024 04 04 At 7.03.21 Pm     

Editör: MUSTAFA AĞACIKOĞLU