İbrahim Demir'den Seçim Sonrası Açıklamalar İbrahim Demir'den Seçim Sonrası Açıklamalar

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

AK Parti Tosya Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Güççük tarihi Bıçakçılar esnafını ziyaret ederek yaşanan sıkıntıları dinledi ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

2024 yerel seçimleri yaklaşırken Belediye Başkan Aday Adayları seçim kampanyalarına hazırlanıyorlar. Bu kapsamda Tosya Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Güççük Demirci-Sobacı ve bıçakçı esnafını ziyaret etti.

Tarihi bıçakçılar esnafı ile sohbet edip sorunlarını dinleyen Aday Adayı İbrahim Güççük, seçim için nabız yokladı.Esnaf buluşmalarında hem sorunları dinleyen hem de çözüm önerilerini paylaşan Güççük, potansiyel başkanlığı döneminde esnafın sorunlarına öncelik vereceğini vurguluyor.

Devlet sanatçısı Bıçkı Ustası Ferhat Minareci ziyarette özellikle arastanın yaşadığı altyapı sorununu dile getirerek ‘’ Kazım başkan ve Volkan başkana bu sorunu defalarca ilettik ilçede altyapı sorunu çözülmeyen tek yer burası ama nedense çözüm için hep arka plana atıldık. Tarihi bir konuma sahip bu yerin gerektiği kültürel değeri bir türlü bulamadı. Geçmişte olduğu gibi belediye başkan adayları ziyaretimize geliyor tamam biz bu sorunu çözeriz sözünü veriyor sonra o koltuğa oturunca verdikleri sözleri unutuyorlar. Seçim yaklaşınca tekrar geliyorlar tamam bu defa bu işi yapacağız sözünü verip gidiyorlar. Hatta önümüzdeki hafta başlıyoruz diyorlar ama ortada bir icraat yok’ ’dedi.

Demir ve Soba Ustası Ahmet Usta ‘’ Valla başkanım sana şunu söyleyeyim ilçemizde Demirci mesleği bitti, Semerci bitti, Kalaycı bitti, Bakırcı bitti son olarak sobacı ve bıçkı mesleği de bitti. Dükkanlarımızın altından lağım akıyor. Sabahleyin dükkanı açıyoruz yarım saat kapıyı açık tutuyoruz .Dükkanların altı pislikle doldu. Buna bir çözüm bulun’’ dedi.

Tosya’nın gelişimi ve kalkınması için esnafların desteklenmesi gerektiğini belirten İbrahim Güççük, aday gösterilmesi ve seçilmesi durumunda esnafların sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışacağını taahhüt etti.

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU