HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Saygı değer Yavuz Selim Mahallesi sakinlerimiz Mahallemiz ne yazık ki geçtiğimiz dönemlerde ilçemizin şehirleşme planlamasında ikinci planda kalarak hızlı bir değişim ve gelişim gösteremedi.

Yavuz Selim Mahallemiz genel sorun ve ihtiyaçları gün geçtikçe artmış ve bizler bunu her alanda sıkıntısını yaşadık. Yaşanan bu sorunlarımızın çözümü ve ihtiyaçların karşılanması konusunda eksiklikler olduğu görülmektedir.

Muhtar adayı olmamın en büyük sebebi mahallemizin bu sorunlarına; Bilgi ve birikimim, tecrübem, konumum, çevrem ve konulara hâkim olmam sayesinde neyin ne zaman kimden nasıl isteneceğini çok iyi biliyorum. Muhtarlık görevinin gönül işi olduğunu, yalnızca mühür basmaktan ibaret olmadığını düşünüyorum.

TOSYA DEVLET HASTANESİ'NDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR TOSYA DEVLET HASTANESİ'NDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Yavuz Selim Mahallesi sakinlerine ve mahallemize yaşamış olduğu topluma sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde hizmet etmeyi kendine görev sayan ve mahallesi adına kendisini en iyi temsil edebileceği kişiye oy vereceğine inanıyorum.

Amacım doğruluk ve dürüstlük ilkeleri çerçevesinde halka hizmet, hakka hizmet anlayışı içerisinde, mahallesini seven, kararlı ve dürüst, haktan ve adaletten yana hizmet vermek için, Yavuz Selim Mahallemize kalıcı izler bırakmaktır.

Sizlerin de 31 Mart 2024 tarihinde Mahallemizde yeni bir sayfa açarak Muhtarlık için desteğinizi bekliyorum.

Destek ve değişim sizden Çalışmak, Çalışmak  Recep Çağ’dan olacak

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU