İlçemizde cam sektöründe faaliyet gösteren Yaşasan Cam Sanayii A.Ş. Doğramacı Otel’de düzenlenen yemekli toplantıda ürünlerini tanıttı.

Tanıtım toplantısına Sanayici ve İşadamı kimliğiyle tanınan Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, Sanayici  ve İl Genel Meclis Üyesi İlyas Çakır, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Nihat küçükkasap, yapı firmalarının temsilcileri, müteahhitler, inşaatçılar, kapı ve pencere üreticileri ve camcı esnafı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Pazarlama Müdürü Mehmet Özkarabacak katılımcılara hoş geldiniz dileklerini Yaşasan Cam Sanayii A.Ş.  tanıtım toplantısına katılımları nedeniyle teşekkür etti.  

Yemeğin ardından Yaşasan Cam Sanayii A.Ş.  şirket pazarlamacıları, pazarlama müdürü tarafından Yaşasan Cam Sanayi A.Ş. hakkında bilgi verildi ve faaliyet gösterdiği alanlar anlatıldı.

Yaşasan Cam Sanayii A.Ş. nin 20.nci tanıtım yemeği olduğunu belirten İşletme Müdürü M. Özcan Çilingir camın insan hayatına kattıkları  ve camın kullanım alanları hakkında bilgiler verdi. Ar-Ge çalışmalarının devam ettiğini belirten Çilingir geleceğin camlarının üretim şekli ve teknolojisini anlattı.

İnsan hayatını kolaylaştırmak, ekonomiye katkı sağlamak için enerji tasarruf odaklı ve eşyaların güneşten renginin solmaması için UV ışınlarını geçirmeyen hatta kırıldığında ufalanan ve kesici olmayan camların üretildiğine dikkat çekildi.  

Katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından Yaşasan Cam Sanayii A.Ş. üretim olan cam ve aynalar görücüye çıktı. Katılımcılar cam ve aynaların kalitesini test etme imkanı buldu.

Tanıtım toplantısının ilerleyen zamanlarında sanatçı Şehnaz sahne aldı. Canlı müzik eşliğinde eğlenen katılımcılar gece geç saatlere kadar sanatçı Şehnaz ile yöresel oyunlar oynadı.
























Editör: TE Bilisim