HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu 1.Amatör lig 2022-2023 sezonu şampiyonluk maçında Kastamonu Gazi Stadyumunda karşılaşan Tosyaspor -Ormanspor maçının 90 dakikanın sona ermesiyle ortalık savaş alanına döndü. Tekme tokat kavganın yaşandığı sahada bazı futbolcular dayak yememek için kaçtı, rakip takım futbolcuları kovaladı. Kavga nedeniyle 1 futbolcu hastanelik oldu.

Tosya'da Okullardan Büyük Başarı İl Birincisi oldular Tosya'da Okullardan Büyük Başarı İl Birincisi oldular

Kastamonu 1. Amatör grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Tosyaspor ile Ormanspor takımları saat 14.30'de Kastamonu Gazi Stadı'nda karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında Tosyaspor bulduğu 2 golle 90 dakika sonunda kazanan taraf olurken, Ormanspor'dan bir futbolcu ise gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karşılaşmayı 10 kişi tamamlayan Ormansporlu futbolcular maçın bitiş düdüğü ile birlikte Tosyaspor’lu futbolculara saldırdı. Karşılıklı tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgayı polis ekipleri uzun süre ayıramadı. Bazı futbolcular yumrukların hedefi oldu.Kavganın yatıştırılamaması üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ormanspor’lu futbolcu ve teknik heyetin sahadan çıkması ile kavga sona ererken, Tosyaspor’lı bir futbolcuya sağlık ekipleri ve arkadaşları müdahale etmeye çalıştı.

Tosyaspor Başkanı Sefa Abayın Ormanspor yönetici ve futbolcularına tepki gösterdi. Sefa Abayın, “Söylenecek bir şey yok. Futbolun doğasında böyle bir şey yok. Yazıklar olsun. Bileğimizin hakkı ile maçı aldık ve şampiyon olduk. Şimdi doyasıya sevinmemiz gerekirken futbolcularımızın haline bak. Yazıklar olsun Ormanspor takımına” diyerek tepkisini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim