HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu´nun Tosya ilçesi Madeni ve Sanayi Odası öncülüğünde ilçede sanayisinde faaliyet gösteren oto tamir ustaları İstanbul TÜYAP Kongre Merkezi’nde düzenlenen Automechanika Fuarını gezdi.

Sanayi esnafı fuarda uluslararası otomotiv, üretim, dağıtım ve tamir alanındaki yenilikleri yakından görme fırsatı buldu. Tosya Madeni ve Sanayi Esnaf Odası yöneticileri tarafından geçtiğimiz cumartesi akşamı İstanbul’a uğurlanan esnaflara Oda Başkanı Yücel Gecioğlu eşlik etti.

BAĞLARDA AĞAÇ DALLARINI KESİYORLAR BAĞLARDA AĞAÇ DALLARINI KESİYORLAR

Çok sayıda oda üyesinin katıldığı fuarda sektörlerindeki sürekli kendini yenileyen teknolojiyi yakından görme fırsatı bulan sanayi esnafı, fuar gezisinin organize eden Oda Başkanı Yücel Gecioğlu’na teşekkür ettiler.

Fuarı karış karış gezen oda üyeleri ayrıca parça ve şasi sistemleri, elektrik ve elektronik sitemler, aksesuar&tuning, onarım-bakım, rot-balans, servis konuları gibi pek çok yeni teknoloji hakkında bilgiler edindiler ve alışveriş yapma imkânı buldular.

Automechanika Fuarı’nın Tosya Madeni ve Sanayi esnafı için yeni teknolojileri ve iş alanlarını keşfetmesi, ufuklarının gelişmesi için önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Oda başkanı Yücel Gecioğlu, “Oda üyelerimizi imkanlarımız elverdiğince, sektörümüzle ilgili gelişmelerden haberdar etmek amacıyla bu tür fuarlara katılımlarını sağlıyoruz. Fuarlar bu nedenle bizim için çok büyük önem taşıyor. Ayrıca diğer zamanlarda kültürel ziyaretlerde bulunduk” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim