Bugün, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un turizm sektörü buluşmaları çerçevesinde gerçekleştirdiği Kastamonu ziyareti önemli gelişmelere sahne oldu. Bakan Ersoy'un ziyareti sırasında dikkat çeken bir olay da Tosya Belediye Başkan Adayı AK Partili Kazım Şahin'in, Tosyalı  Markos Vafiadis'in evinin müze olması için talepte bulunması oldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Kastamonu ziyareti, bölgenin turizm potansiyelini artırmak ve turizm sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirmek amacıyla gerçekleşti. Ziyaret sırasında AK Parti'nin Tosya Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin'in, Markos Vafiadis'in evinin müze olması için özel bir talepte bulunması dikkatleri üzerine çekti.

Şahin'in, Vafiadis'in evinin müze olması için Bakan Ersoy'dan destek talebinde bulunduğu bildirildi. Tosyalı iş insanı Markos Vafiadis'in evinin, bölgenin kültürel ve tarihi mirasına önemli katkılar sağlayabilecek nitelikte olduğu belirtilirken, Şahin'in bu konuda Bakan Ersoy'dan destek almak istemesi, bölgenin turizm alanındaki potansiyeline dikkat çekti.

TOSYA KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI TOSYA KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI

Kazım Şahin'in konuşmasını dinleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy '' Dosyayı bize gönderin, biz ilgilenelim'' cevabını verdi.

Whatsapp Image 2024 03 21 At 00.06.05

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU