HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Tosya’da Gece Yarısı Feci Kaza! Tosya’da Gece Yarısı Feci Kaza!

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Şehit Ufuk Deniz’in annesi Behiye Deniz Kurban Bayramı’nı şehitlikte evladının başından hiç ayrılmadı.

Şehit Ufuk Deniz 2020 yılında Van Bahçesaray kırsalında çığ düşmesi sonucu kar altında kalan vatandaşları kurtarmak için bölgede görevlendirilmiş ve aynı bölgede yeni bir çığ düşmesi sonucu şehit olmuştu. Aradan geçen 3 yıl boyunca her Cuma günü şehit oğlunu ziyaret eden anne Behiye Deniz Ramazan ve Kurban bayramlarında bayramın her günü şehitliğe gelerek evladı ve diğer şehitlerle bayramlaşıyor.

Şehit annesi Behiye Deniz oğlu Ufuk Deniz’in kabri başında gözyaşları içinde evladına olan özlemini anlattı;’’ 3 yıl oldu evladımı şehit olalı. Her gün yüreğim kan ağlıyor ama ne mutlu ki o şu an cennette ve bende şehit annesiyim. Evladımla her zaman gurur duyuyorum. Özellikle perşembe geceleri rüyama gelerek anne yarın yanıma beni ziyarete geleceksin değil mi diyor. Arife gecesi yine rüyama geldi ve anne ben bayramda senin elini öpmeye gelemiyorum ama sen bayramda beni ziyaret et dedi. Bende Kurban Bayramının arife gününden itibaren diğer oğlum Ümit ile oğlumu ziyaret ediyor bayramlaşıyoruz.’ ’dedi.

Şehit annesi Behiye Deniz ve kardeşi Ümit Deniz daha sonra Şehit Ufuk Deniz’in kabri başında gözyaşları içinde dua ederek şehidimizin Kurban Bayramı’nı kutladılar.

Editör: TE Bilisim