HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Tosya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 2023-2024 yılı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası maçları tüm heyecanı ile devam ediyor.

Dün akşam Yarı Final mücadelesi maçları oynandı. İlk maç Öz Jeoloji Spor ile Mavi Şimşekler arasında yapıldı. Çok çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakayı Öz Jeoloji Spor 3-1 kazanarak finale çıktı.

TOSYASPOR-ÇATALZEYTİNSPOR MAÇINDA STRESLİ DAKİKALAR TOSYASPOR-ÇATALZEYTİNSPOR MAÇINDA STRESLİ DAKİKALAR

Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, Hakim Yusufcan Sezer ve Cumhuriyet Savcısı Ömer Kalaycı’nın izlediği voleybol maçında özellikle Mavi Şimşekler takımın 23 numaralı oyuncusu Hamza’nın sempatik ve heyecanlı aynı zamanda hırslı mücadelesi seyirciler kadar ilçe protokolü tarafından izlendi.

Takımının maçı kazanması için elinden geleni yapan ve maç esnasında takım arkadaşlarını motive etmek için bağırması adeta maçın önüne geçti.

Mavi Şimşekler takımı oyuncuları taraftar desteği yanı sıra 23 numaralı Hamza’nın ayrı bir motivede maçı oynamasına rağmen güçlü rakibi Öz Jeoloji Spor’a yenilmekten kurtulamadı.

Gecenin ikinci maçında Marangozlar Odası rakibi Madeni Eşya Odası takımını 3-1 yenerek Finale yükselen ikinci takım oldu.

Final maçı 10.01.2024 Çarşamba günü Tosya Mehmet Erkaragülle Kapalı Spor Salonunda oynanacak.

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU