BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN KAVAKLIGİL'DEN EVLENECEK ÇİFTLER MÜJE GELDİ BELEDİYE BAŞKANI VOLKAN KAVAKLIGİL'DEN EVLENECEK ÇİFTLER MÜJE GELDİ

HABER: MUSTAFA AĞACIKOĞLU

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Merkezinde düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Törenine katıldı.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın Teşrifleri ile TOBB 80.Genel Kurulu kapsamında birlik merkezinde düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Törenine katılım sağladı.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Tekeli, Meclis Başkanı Münevver Mehpare Abacı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Osman Genç, Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Önder ve Genel sekreter Abdüssamet Erdem, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 80.Genel Kurul Toplantısı kapsamında düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’ne Katılım Sağladı.

Tören; Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Türkiye İş Dünyası temsilcilerinin katılımları ile gerçekleşti.

Editör: MUSTAFA AĞACIKOĞLU