HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –AK Parti Tosya İlçe Başkan Yardımcısı Ersan Yılmaz dün Organize Sanayi bölgesinde yaşanan yangın olayı sonrasında gün içinde yangın ile ilgili açıklama yapan Tosya Organize Sanayi Müdürü Nihat Küçükkasap’a çok sert tepki göstererek istifaya davet etti.

Aranan Şahıs Yakalandı! Aranan Şahıs Yakalandı!

AK Parti Tosya İlçe Başkan Yardımcısı Ersan Yılmaz www.tosyahaberleri.com haber sitemize yaptığı açıklamada ‘’ Tosya Organize sanayimizde 13 yıldır müdürü olduğunu söyleyen sayın Küçükkasap itfaiye neden yok önlemler neden alınmamış diye sorulunca bilgim yok diyor yani bu konu hiçbir zaman gündemine bile gelmemiş bu anlaşılıyor. Peki buradan soruyorum 13 yıldır hiç mi gündeminize gelmedi hiç mi bu konuyu değerlendirmediniz.  Ayrıca sanayi giriş çıkışına kamera bile taktıramamış olmanızda işin bir diğer vahim boyutu yarın bir hırsızlık olsa yine çıkıp benim bilgim yok mu diyeceksiniz?

Demek ki konusuna ve işine hâkim değil organize sanayimizin ciddiyetimden uzak şekilde yönetim sürdürüyorsunuz. Ayrıca organize sanayiyi büyüttük diyorsunuz ama burada konuşurken minik organize sanayimiz diyorsunuz. Adama sormazlar mı hangisi doğru diye.

Sizin minik organize dediğiniz sanayii ye 100 milyon dan fazla yatırım yapan onlarca sanayicimiz var bunu da hatırlatmak isterim. Bu durumda yapılması gereken 13 yıldır müdürü olduğunuz organizeden artık ayrılıp genç dinamik ufku geniş gençlerin önünü açılması gerektiğini düşünüyorum salla başı al maaşı yaparak binlerce kişinin ekmek teknesi olan bir kurum yönetilemez.

 Ersan Yılmaz

Editör: TE Bilisim