Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Onur Park Plus Tesislerinde verilen iftar yemeğine Kaymakam A. Ferhat Özen, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Cumhuriyet Başsavcısı Onur Gülbahar, Cumhuriyet Savcısı Ali Duyar, İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Batman, İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Zekeriya Özmen, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, MHP İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, CHP İlçe Başkanı İsmail Okuducu, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Güvenç, İlçe Müftüsü Halil İbrahim Sabırlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, ilçe protokol ve sivil toplum örgütleri,oda başkanları  şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Kaymakam A. Ferhat Özen ve Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil davetlileri karşılayarak şehit yakınları ve gaziler ile tek tek ilgilendi. İftardan önce şehitler ve ahrete irtihal eden gazilerin ruhları için Kur’an-ı Kerim okundu, dua edildi. İftar topunun atılmasının ardından oruçlar açıldı, yemekler yendi.

Kaymakam A. Ferhat Özen katılımlarından dolayı şehit yakınları ve gazilere teşekkür ederek devletin her zaman yanlarında olduğunu söyledi.  Davetlilerle sohbet eden Kaymakam A. Ferhat Özen devletin ve milletin şehit yakınları ve gazileri hiçbir zaman unutmadığını ve unutmayacağına dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim