Tosya Emniyeti Kaymakamı Ziyaret Etti Tosya Emniyeti Kaymakamı Ziyaret Etti


Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu (İHA)- Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bulunan para ve ziynet eşyası dolu cüzdan, polis ekiplerinin geniş çaplı çalışması neticesinde kameralardan tespit edilen sahibine ulaştırıldı.


Edinilen bilgiye göre, Tosya ilçesi Camiatik Mahallesi Hükümet Caddesi’nde bulunan bir cüzdan, polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri tarafından incelenen ve içerisinde 4 bin 800 TL nakit para, 20 euro, 1 çeyrek altın bilezik, 1 altın kolye, 1 altın yüzük, 1 altın taşlı yüzük, 5 adet çeyrek altın, 8 adet 1 gramlık altın ve 40 bin TL’lik banka çeki bulunan cüzdandan sahibine ait herhangi bir kimlik kartı çıkmadı.

A L T I N
Polis ekipleri cüzdanın sahibine ulaştırılması için çalışma başlattı. Ekipler tarafından bölgedeki Kent Güvenlik Sistemi kameraları incelemeye alındı. Yapılan teknik incelemeler neticesinde, cüzdanın düşürüldüğü aracın plakası tespit edildi. Aracın plakası üzerinden cüzdanı düşüren vatandaşın cep telefonu numarasına ulaşan polis ekipleri, arayarak durumu anlattı.

Daha sonra polis merkezine gelen vatandaşa cüzdanı teslim edildi. Cüzdanını teslim alan vatandaş, polis ekiplerine teşekkür etti

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU